Om Løvfrøen

Hvem er vi:

Løvfrøen er en privat integreret institution med vuggestue og børnehave, som åbnede den 1. juli 2008. Institutionen er pt. normeret til 16 vuggestuebørn og 33 børnehavebørn.

Børnehaven er opdelt på to børnehavestuer som hedder Sommerfuglestuen og Mariehønestuen. Sommerfuglene er for de 3 – 4 årige børn og Mariehønerne er for de 5 – 6 årige børn. Det kan variere lidt, alt efter hvor mange børn vi har indskrevet i hver alderstrin. Men børnene vil altid være tilknyttet den gruppe børn, de alderssvarende passer med. Vuggestuen hedder Haletudsestuen og er for de 0 – 2 årige børn, som deles op i mindre grupper ved aktiviteter og ture alt efter børnenes udvikling.

Løvfrøen ligger i landlige omgivelser i udkanten af Nylars by. Vi har årskort til de offentlige busser og kan komme rundt på hele øen og har fine busforbindelser fra hvor vi bor. Vi benytter os meget af skoven omkring os, og Ny-vest hallens faciliteter i efterår- og vinter månederne. Ligeledes leverer Ny-vest-hallen mad til os.

Som privat institution er vi underlagt samme krav og regler til børnepasning som kommunale institutioner. Herudover skal vi også leve op til de politikker som Bornholms Regionskommune har inden for børneområdet. Løvfrøens læreplaner bliver revideret hvert andet år, og I er meget velkomne til at læse dem. De kan findes her på hjemmesiden og hænger desuden på tavlen ved Løvfrøens to indgange.